Un blog unde grijile și problemele dispar, iar cuvintele nu sunt niciodată insuficiente si niciodată nu lipsesc cu desăvârșire, căci pentru orice situație există măcar un cuvânt, chiar și pentru momentul în care nu am nimic de spus: "Supercalifragilisticexpialidocious".
PS: Momentan se lucrează la design!!!
Bare with me!
























































































































































































































































































































































































































































































































joi, 30 decembrie 2010

Sperietură mare cu Huidu



6AM.ro
 Aseară, începând cu ora 23:00, posturile TV de știri și Internetul (acestea sunt sursele pe care le-am bântuit eu) au stârnit cel puțin la mine în casă oarecare panică.
Știrea conform căreia Șerban Huidu, a suferit un accident la schi în Austria, în încercarea de a evita un grup de copii ce se aflau pe pârtie, m-a făcut să zapez ca nebuna printre posturile de știri și să sar în același timp la gâtul internetului cu degetul pe butonul de refresh.
Veștile păreau cu fiecare clipă mai sumbre: comă, doctori rezervați în declarații, primele 24 de ore critice, politraumatism, etc, etc...
După câteva ore, o tonă de știri îngrozitor de pesimiste și zeci de comentarii ale unor neoameni, ce sincer păreau încântați de situație, am renunțat să mai citesc sau să ascult.

Adevărul.ro
 Mă bucur că dimineața l-a găsit pe Șerban Huidu în stare stabilă, cu coma, nu cauzată de accident ci indusă de medici pentru a ajuta în tratarea rănilor și multe alte vești diametral opuse față de ceea ce se spunea aseară.
Sper că veștile vor continua în aeeași notă ca cele ce roiesc acum prin media și că în curând Huidu va fi iar pe TV sau la KISS distrându-ne și distrându-se așa cum știe el mai bine.

Fă-te bine repede Șerbane și să ai parte de un 2011 plin de sănătate și noroc!

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Webmaster Small Chicken