Un blog unde grijile și problemele dispar, iar cuvintele nu sunt niciodată insuficiente si niciodată nu lipsesc cu desăvârșire, căci pentru orice situație există măcar un cuvânt, chiar și pentru momentul în care nu am nimic de spus: "Supercalifragilisticexpialidocious".
PS: Momentan se lucrează la design!!!
Bare with me!
luni, 3 ianuarie 2011

Dă și altora o șansă

În urmă cu o grămadă de ani, am văzut un film care m-am impresionat, până dincolo de bariera lacrimilor.
Filmul se chema "Dă mai departe!" sau în engleză "Pay It Forward", iar povestea pe care o spunea era una pe cât de simplă pe atât de tulburătoare.
Povestea pe scurt:
Dacă fiecare om ar ajuta trei oameni, care la rândul lor ar ajuta fiecare câte trei oameni și așa mai departe, lumea ar deveni mai bună.
Știu că ficțiunea e ficține, dar o ficțiune ca asta poate deveni realitate, dacă cu adevărat ne dorim asta cu toții, și cred că nu e nimeni în țară sau peste hotare care să nu-și dorească o lume mai bună.
Totuși degeaba ne dorim, dacă niciodată nu acționăm. Degeaba așteptăm să facă alții primul pas, când toată lumea așteaptă asta. Degeaba visăm la o lume în care copiii noștrii și copiii copiilor noștri să trăiască mai bine, când nu punem umărul să transformăm visele în realitate.
Degeaba visăm, degeaba ne dorim, degeaba aruncăm vorbe goale oricui e dispus să asculte, dacă nu acționăm.
Iată și un mod în care putem acționa. Un prim mic pas...
Încercați să faceți ceva! Nu e greu, nu e mult, nu trebuie decât să vă deschideți ochii inimii și să priviți prin ei, la cei care chiar au nevoie de acel mic ajutor.Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Webmaster Small Chicken